Volg nu de in-company workshop Starten met MVO

“Bedrijven snappen weinig van MVO”
Bron: Telegraaf.nl 16 april 2015

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kortweg MVO, wordt steeds belangrijker. Het staat op de agenda bij de overheid en alle grote bedrijven zijn er actief mee bezig. Ook steeds meer bedrijven in het MKB willen “iets” doen met MVO.
Maar vaak komt het moeizaam van de grond. Bijvoorbeeld door een gebrek aan tijd of kennis. Of omdat de voordelen niet duidelijk zijn. Toch zien steeds meer organisaties in dat MVO de toekomst heeft en dat een begin maken met
MVO belangrijk is. Omdat klanten of medewerkers erom vragen, omdat je talent op de arbeidsmarkt wil aantrekken, of door regelgeving van de overheid.

Maar hoe pak je dit aan? Ethincon organiseert in samenwerking met Bureau MVO praktische workshops die steeds worden aangepast aan de actualiteit en nieuwste inzichten, waarin deelnemers wegwijs worden gemaakt in de wereld van MVO. De terminologie wordt uitgelegd en je leert door praktische voorbeelden wat je als kleine of middelgrote organisatie in de praktijk met MVO kan doen.

stenden_testimonial

De workshop duurt één dag en u kunt deelnemen tegen een scherpe prijs, al vanaf 60 euro ex BTW per deelnemer. De workshop kan ook op locatie bij jouw organisatie gegeven worden (in-company).
Kijk voor meer informatie en registreren op de speciale website van “Starten met MVO”: http://startenmetmvo.nl/

Wij laten jou zien wat MVO kan opleveren, wat de kansen zijn die MVO biedt, en hoe deze te benutten. Daarnaast leer je hoe op een transparante manier over MVO te communiceren met stakeholders. En misschien wel het allerbelangrijkste, je zult ervaren dat het vooral prettig en inspirerend is om met MVO bezig te zijn. Daarnaast bieden wij u ook na de workshop advies, begeleiding en een netwerk aan contacten die jou zeker van pas zullen komen. Je staat er daarom zeker niet alleen voor.

Bureau MVO helpt organisaties met zichtbaarheid, zet aan tot actie, en werkt in deze workshop samen met de ervaren mensen van Ethincon .

Wil je meer weten? Laat jouw gegevens hier achter, dan nemen wij contact met jou op.
Of bel 0299-743543 of mail contact@bureaumvo.nl voor meer informatie.