WonenPlus | Communicatieplan en Wervingscampagne

De Regionale Stichting WonenPlus helpt met haar vrijwilligers. WonenPlus biedt praktische hulp en persoonlijke ondersteuning aan kwetsbare mensen van 65+, mensen met een beperking, en mensen met een chronische ziekte die hulp kunnen gebruiken. Denk aan klusjes in huis-en tuin maar ook aan boodschappen doen of vervoer naar bijvoorbeeld het ziekenhuis.

Voor de Regionale Stichting WonenPlus (RSWP) heeft Bureau MVO onder meer een nieuw communicatieplan geschreven. Inmiddels is een wervingsactie gestart onder de naam “Ik wil WonenPlus”.

In de actie staan een online aanmeldpagina en een bijbehorende informatieve video centraal. In de video spreken diverse vrijwilligers en zangeres Carola Smit, ambassadeur van WonenPlus,
over het gemak van de dienstverlening van WonenPlus, waardoor eigenlijk iedereen die de hulp kan gebruiken, zou moeten zeggen: “Ik wil WonenPlus!”

Met de actie ‘Ik wil WonenPlus’ brengt non-profit instelling Regionale Stichting WonenPlus haar ondersteuningsaanbod onder de aandacht van een breed publiek, met als uiteindelijk doel de meest kwetsbare mensen in de regio Zaanstreek Waterland te bereiken en het hen mogelijk te maken om zelfstandig thuis te blijven wonen, ook als dat niet vanzelfsprekend meer is.

De inhoud van de actie: Behoort u tot de doelgroep en maakt u nog geen gebruik van de diensten van WonenPlus? Aarzel niet en meld u aan. U kunt ter kennismaking gedurende twee maanden kosteloos gebruik maken van onze dienstverlening.

Behoort u zelf niet tot onze doelgroepen, maar kent u mensen die wat extra ondersteuning goed zouden kunnen gebruiken? Wijs hen dan s.v.p. op de actie ‘Ik wil WonenPlus’, en laat ze zichzelf eenvoudig aanmelden via www.ikwilwonenplus.nl zodat ook zij kennis kunnen maken met de hulp die WonenPlus hen kan bieden.

De actie via “ikwilwonenplus.nl” loopt vanaf 1 oktober t/m 31 december 2015.
Mensen die zich aanmelden kunnen de eerste twee maanden de dienstverlening kosteloos uitproberen. Aan het einde van deze periode neemt een consulent van WonenPlus contact op om te vragen of men abonnee wil blijven.
Als men dan opzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Blijft men abonnee, dan loopt het lidmaatschap door tenzij men schriftelijk opzegt.
Bent u huurder? De meeste woningcorporaties betalen 50% van de abonnementskosten.

Nu aanmelden? Kijk voor meer informatie op www.ikwilwonenplus.nl

Heeft u vragen over de ze actie, mail ons team: contact@bureaumvo.nl of bel ons kantoor 0299-743543.

Persbericht_Actie_Ikwilwonenplus_DEF