Update: de winnaar van deze actie is : Adviestalent. Verdere details volgen later.

Wilt u graag uw duurzame boodschap uitdragen als organisatie/ bedrijf? Doe mee en als u wint zal Bureau MVO een kort video interview opnemen waarin uw boodschap naar voren komt, inclusief bedrijfslogo, zodat u deze kunt gebruiken op uw website of social media. Reageer nu: stuur een mail met Naam organisatie/bedrijf, uw naam en telefoonnummer met de beoogde boodschap die u wenst over te brengen met het interview via contact@bureaumvo.nl.

Voorwaarden:

-Deelnemen kan alleen door op 9 oktober 2015 een mail te sturen naar contact@bureaumvo.nl met uw motivatie/beoogde boodschap,
naam organisatie/bedrijf, uw naam en telefoonnummer.

-Bureau MVO zal in de week van 12 oktober de winnaar bekend maken.

-Wij behouden het recht om geen winnaar aan te wijzen, indien de inzendingen ons inziens inhoudelijk niet voldoen aan een verantwoorde/duurzame boodschap, of anderszins volgens ons niet aansluiten op het beoogde doel van de productie van een video met een duurzame boodschap.

-Voor de opname zal een datum in november of december 2015 worden bepaald in overleg, op 1 locatie binnen Nederland. Indien er sprake is van uitstel, of er onvoldoende wordt meegewerkt aan de productie, dan vervalt het recht op de prijs.

-Het gaat om een eenvoudige HD video van maximaal 3 minuten.

-De prijs kan niet worden omgezet in geld en is niet overdraagbaar.

-Over de uitslag en de actie zal niet worden gecorrespondeerd.

Zie ook: http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/activiteiten/activiteit.php?sID=win-een-gratis-interviewvideo-voor-op-uw-website-&ID=919