Voor wie?

Bureau MVO sparringpartner en communicatiebureau

Bureau MVO is er voor de professional die werkt in een duurzaam ondernemende organisatie, en behoefte heeft aan een inhoudelijk sterke partij voor strategisch communicatie advies en de uitvoering.

Voor iedereen die namens een organisatie communiceert over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ( MVO) en Corporate Social Responsibility (CSR) zijn wij de juiste sparringpartner.

Voor MVO communicatie advies, voor het bedenken van de communicatiestijl, inhoud, acties en campagnes en voor het verbinden met de juiste partners. Zo helpen wij onder meer CEO’s, MVO managers, CSR managers, marketing managers, startup founders en communicatie adviseurs met communicatie advies- en uitvoering.

Op welke wijze communiceer je effectief over innovatie? Hoe breng je de voordelen van verandering onder de aandacht? Welke triggers gebruik je om stakeholders te activeren en te verbinden? Welke strategische partners zijn er nodig, bijvoorbeeld voor
kennis, funding, faciliteiten, of kwalitatief bereik?

Heb je in je werk hiermee te maken, dan is Bureau MVO de juiste sparringpartner bij deze vraagstukken en meer. Wij helpen jou die stip op de horizon te halen door het inschakelen van de juiste partners, communicatiemiddelen- en kanalen.

Organisaties die duurzaam ondernemen besparen veel tijd door het netwerk en de expertise van Bureau MVO. Wij maken het vraagstuk werkbaar, en leveren ook vaak de oplossing. Daarnaast ontzorgen wij door de juiste ondersteuning, ook bij langere en/of complexere trajecten.

Voor interne communicatie werken HR managers graag met ons samen voor communicatiecases rond sociale innovatie en het aantrekken van talent. Ook over herpositionering of employer branding vraagstukken denken wij mee.

En wij voeren uit wat er gebeuren moet, waarbij wij wel eerst bekijken wat er al is: welke contacten zijn er al? Wat kan de organisatie zelf doen? Wat is er verder nodig? Een aanpak die verder gaat dan de reguliere lean methodieken.

Zo komen wij met jou tot de creatie van meerwaarde en oplossingen die toekomstbestendig zijn.