Nederlandse Klimaatcoalitie | Klimaattop animatievideo

Voor het werven van nieuwe partners voor de Nederlandse klimaatcoalitie ontwikkelde Bureau MVO onder meer een Nederlandstalige en Engelstalige animatievideo.
De Engelstalige versie is onder meer gebruikt bij de Klimaattop 2015 in Parijs bij verschillende presentaties die daar zijn gehouden.

In de stijl van de animatie is tevens een advertentie opgemaakt voor plaatsing in diverse media waaronder dagblad Metro en Together Magazine.

De VN-klimaattop in Parijs is begonnen. In de aanloop naar de VN-klimaattop reed op vrijdag 27 november de Groene Top Trein door het land om de beste ideeën van bedrijven, startups en scholen te verzamelen.
Een dag later vertrok de Nederlandse delegatie vanuit Rotterdam naar Parijs. Vlak voor het vertrek ontving Staatssecretaris Sharon Dijksma uit handen van Willem Lageweg, directeur MVO Nederland, en de kinderen die landelijk de titel Klimaathelden wonnen, de Klimaatbarometer van de Nederlandse Klimaatcoalitie, die mede was vormgegeven door Bureau MVO. De deelnemers aan deze coalitie gaan voor 2020 al meer dan 50% van hun CO2-uitstoot reduceren en hebben als ambitie een klimaatneutraal Nederland voor 2050. Bekijk hieronder de animatie van de Klimaatbarometer.

Moeten we nu allemaal gaan zitten wachten op wat er in Parijs besloten gaat worden? Nee, natuurlijk niet. Ongeacht de resultaten van de Klimaattop gelooft MVO Nederland in een klimaatneutraal Nederland in 2050. Doe ook mee! Ga naar www.klimaatcoalitie.nl en meld uw organisatie aan.