Alleen al om de luchtkwaliteit in een stad te verbeteren, is het belangrijk dat mensen gebruik maken van de fiets.De gemeente Utrecht stimuleert graag het fietsen om meerdere redenen, het is gezond, goed voor de luchtkwaliteit in de stad en het is duurzaam. Vandaar dat bij de vernieuwing van het stationsgebied terdege rekening is gehouden met fietsers, en er zelfs de grootste fietsenstalling ter wereld wordt gerealiseerd. Zie ook http://www.cu2030.nl

In deze video, die is opgenomen tijdens de Dag van de Bouw 2015, geeft projectmanager Erica van Dijk van de gemeente Utrecht meer informatie over het project en werkvoorbereider Dirk-Jan Vinke van BAM spreekt over de innovatieve aanpak van BAM bij de realisering. Bureau MVO produceerde de video over dit voor Utrecht en Nederland bijzondere en belangrijke project. BAM bouwt in opdracht van de gemeente Utrecht de Grootste fietsstalling ter wereld op Stationsplein Oost. Bureau MVO maakt verantwoorde initiatieven en innovaties zichtbaar en zorgt dat mensen ook daadwerkelijk gaan deelnemen en/of gaan reageren. Dat doen wij voor (semi-)overheid, non-profit organisaties en het bedrijfsleven.

Indien uw innovatieve initiatief meer aandacht en verbinding kan gebruiken, mail ons team: contact@bureaumvo.nl of bel ons kantoor 0299-743543.