Euroforum | Circulaire Economie Congres

Euroforum vroeg Bureau MVO extra exposure via social media te genereren voor de 2e editie van het Circulaire Economie Congres in 2016, aangezien het kwalitatieve bereik in ons netwerk en onder onze volgers van groot belang is
bij het onder de aandacht brengen van een event over de circulaire economie. De promotie van het event is onder meer via Linkedin, Twitter, Facebook en via e-mail uitgevoerd.

In 2016 zijn alle ogen gericht op Nederland als EU-voorzitter. Een uitgelezen kans om Nederland Innovatieland en Nederland als circulaire hotspot van de EU te presenteren. Op 2 & 3 februari 2016 vindt dan ook de tweede editie van het Circulaire Economie Congres plaats. Het circulaire economie congres biedt plaats voor topsprekers, circulaire praktijkcases, bootcamps en een innovation zone. Deze dag is bestemd voor alle stakeholders in de hele waardeketen die (nog) meer willen leren van cases en andere organisaties die zich serieus inzetten voor de circulaire economie. En die ook de strategische noodzaak achter de circulaire economie zien in hun producten, diensten, business-en verdienmodellen.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en de sprekers: http://www.smart-circle.org/circulareconomy/

Video impressie van het Circulaire Economie congres editie 2015 (Bron: Euroforum)