Naast strategisch communicatie advies en het bedenken en uitvoeren van campagnes produceert Bureau MVO ook corporate video. Onlangs mocht Bureau MVO een aantal corporate video’s produceren voor het Polymer Science Park.

Het Polymer Science Park is de industriële broedplaats voor de kunststoftechnologie. Het loket voor ondernemers met technisch inhoudelijke vragen op het gebied van industrieel toegepaste kunststoftechnologie, meer specifiek thermoplasten, thermoharders, rubbers en coatings. De activiteiten van het Polymer Science park dragen bij aan het realiseren van een Zero Waste Economy voor een schone duurzame wereld, waarin er efficiënt en effectief wordt omgegaan met grondstoffen.

Bureau MVO is als ondertekenaar van het grondstoffenakkoord actief met het verbinden van diverse partijen om meer hergebruik van grondstoffen mogelijk te kunnen maken. Het Polymer Science Center doet dit ook door innovatie aan te jagen, onder meer op het gebied van kunststof hergebruik en het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden voor de inzet van gebruikte kunststoffen.

Voor de productie van corporate video maken wij gebruik van de expertise en faciliteiten van ons eigen videoproductiebedrijf Movie Marketeers. Bij Movie Marketeers hebben vele bekende organisaties en merken een bedrijfsfilm laten maken. Ook voor de productie van corporate video en uitleganimatie is Movie Marketeers een bekend adres, dat al sinds 2003 actief is voor de productie van bedrijfsvideo, promotievideo, en andere vormen van videocontent.

corporate video opname

De videospecialisten van Movie Marketeers hebben ruime ervaring en werk(t)en ook reeds voor televisiezenders als NPO, NOS, RTL, SBS en bekende productiebedrijven zoals Endemol, Eyeworks, Universal en anderen. Zij denken mee over de inhoud van de video en vormen hiervoor ene sterk videoconcept. Bij het filmen wordt gebruik gemaakt van moderne techniek zoals after effects, UHD camera’s, drones, en editing technieken. Door de uitgebreide ervaring met video’s die inhoudelijke betrekking hebben op duurzaamheid, innovatie en vernieuwing, werkt Bureau MVO graag samen met het team van Movie Marketeers.