Door de jaren heen hebben de mensen van Bureau MVO veel ervaring opgedaan met communicatietrajecten rond duurzaamheid, MVO/CSR en innovatie bij het bedrijfsleven, de overheid, en diverse start-ups.
Momenteel zijn ketensamenwerking en de circulaire economie onderwerpen waar wij ons onder meer mee bezighouden.

Veel organisaties beseffen inmiddels dat de communicatie over deze onderwerpen een andere aanpak behoeft. Duurzaamheid is vaak niet het eerste of belangrijkste argument.
Prijs, kwaliteit, gemak zijn vaak belangrijker. Als het dan ook nog verantwoord / duurzaam is, blijkt dat voor veel mensen wel steeds belangrijker te zijn.

Bureau MVO werkt dan ook veel met testimonials (verhalen uit de praktijk) om de meerwaarde van duurzaam ondernemen en verantwoord handelen voor de stakeholders verder duidelijk te maken.
Of je het nu video-storytelling noemt, of transparante stakeholders communicatie. Met praktijkverhalen laat de organisatie duidelijk zien dat MVO en duurzaamheid lonen, vaak ook op de korte termijn.

Populaire personen en bedrijven zijn soms de beste boodschappers. Omdat innovators en pioniers vaak een groot aantal stappen vooruit denken en/of zijn, zijn zij niet altijd de beste communicators van een boodschap, omdat ze te ver afstaan van het brede publiek.

Bureau MVO heeft inmiddels vele succesvolle oplossingen kunnen realiseren ten behoeve van onze opdrachtgevers en de stakeholders van deze organisaties.

Indien uw innovatieve initiatief meer aandacht en verbinding kan gebruiken, of als u gewoon eens contact met ons wenst over de communicatie over duurzaamheid, verantwoord ondernemen
of gerelateerde onderwerpen, mail ons team: contact@bureaumvo.nl of bel ons kantoor 0299-743543.