Bureau MVO produceerde de video van de vriendenbijeenkomst voor Nudge. Nudge is een bedrijf met een missie: zij willen blijvende gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid. Dat doen ze door hen te betrekken bij projecten en campagnes die op prikkelende wijze ander gedrag stimuleren. De vriendenbijeenkomst van Nudge is een gelegenheid om de vrienden van Nudge hierbij te betrekken, en Bureau MVO legde deze activiteiten vast op video voor Nudge, aangezien Bureua MVO zelf ook vriend is van Nudge.

Vriend van Nudge Bureau MVO geeft strategisch communicatie advies aan duurzame organisaties, en maakt mede daardoor zichtbaar en inzichtelijk wat duurzame en innovatieve organisaties doen.

Bureau MVO helpt je de met juiste strategie het “waarom” van jouw organisatie helder over te brengen. Zodat mensen geïnteresseerd raken, enthousiast worden, en aanhaken.Dit doen zij voor diverse innovatieve duurzame organisaties, zoals Nudge, MVO Nederland, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en anderen.

Voor Nudge heeft Bureau MVO bijvoorbeeld een van de Nudge vriendenbijeenkomsten gefilmd, zie video hieronder:

 

Door deze video zie je direct wat een Nudge Vriendenbijeenkomst allemaal omvat.

Wil jij ook graag een video die meer duidelijkheid geeft over wat je organisatie doet, en mensen enthousiast maakt?

Neem dan contact op via contact@bureaumvo.nl en wij helpen je verder.