Over ons

Het verhaal van Bureau MVO

Bureau MVO is opgericht door Wouter Smit en Miranda van Oostrom. Een innovatief bureau waarvan de mensen lokale, regionale, landelijke en internationale contacten onderhouden voor cross-sectorale samenwerking en co-creatie. Onze mensen zijn ingevoerd in duurzame innovatie, en weten wat er speelt. Voor ons zijn begrippen als circulair ondernemen, MVO, CSR, social entrepreneurship, biobased economie, duurzame mobiliteit, kanteling en sociale innovatie vrijwel dagelijkse kost. Daarom is Bureau MVO de beste partner voor organisaties die bezig zijn met innovatief en duurzaam ondernemen.

Onze opdrachtgevers kiezen vooral voor Bureau MVO om onze actuele kennis, in combinatie met de unieke cross-sectorale contacten en communicatiemogelijkheden die wij kunnen inzetten, die samen voor het juiste resultaat zorgen.

Miranda_Multi_Marketeers_580_388Miranda: “Na vele jaren projecten te hebben uitgevoerd op het gebied van communicatie en marketing, ben ik bij Bureau MVO de laatste jaren vaker met maatschappelijke trends en innovatieve ontwikkelingen bezig, zoals bijvoorbeeld de circulaire en inclusieve economie. Zoals bijvoorbeeld zorginnovatie, zorgtoerisme, en ketensamenwerking. Door nieuwe initiatieven beter zichtbaar te maken en te zorgen dat mensen er bij aanhaken en ermee aan de slag gaan, kunnen wij iets bijdragen aan de wereld van morgen. “

 

Wouter_Multi_Marketeers_580_388Wouter: “Ruim 10 jaar heb ik gewerkt in de media sector in diverse managementfuncties in sales, marketing en communicatie. Met een achtergrond als vrijwilliger, was ik naast mijn werk al maatschappelijk betrokken bezig. Als ondernemer zet ik graag mijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie en marketing in voor organisaties die streven naar een betere wereld. Wij voeren onze activiteiten onder de naam Bureau MVO uit, aangezien wij voor organisaties werken die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het voelt goed om een bijdrage te kunnen leveren aan de verandering die de wereld nodig heeft.”

Samen met de mensen in ons team en onze strategische partners hebben wij veel kunnen bereiken voor diverse initiatieven op het gebied van circulair ondernemen, duurzaamheid, sociale innovatie,  maatschappelijk verantwoord ondernemen, zorg en welzijn, duurzame mobiliteit en meer.

Spreekt u graag met een communicatiepartner die is ingevoerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie-ontwikkelingen en zich hier ook voortdurend in verdiept? Laat uw gegevens achter wij nemen contact met u op.

Bureau MVO is aangesloten bij:

MVO_Nederland_Partner_Logo

groene_zaken

nudge

dora